Free download

free software download

215677;

Leawo Blu-ray Kopiering 7.7.0.0

Download 215677; Leawo Blu-ray Kopiering free download.
 • License:
  Free To Try
 • Latest Version:
  7.7.0.0
 • Editors' Review:
  Not yet reviewed
 • Updated:
  2017-05-16
 • Publisher:
 • Platform:
  Win2000, Windows XP, Windows 7 x32, Windows 7 x64, Windows 8, Windows 10, WinServer, WinOther, Windo
 • Category:
 • File size:
  47.92 MB
 • Downloads:
  8

Leawo Blu-ray Kopiering Description

Leawo Blu-ray Kopiering - Leawo Blu-ray kopieringering er et enkelt klik smart værktøj til Blu-ray HD video fans til at kopieringere og sikkerhedskopieringere Blu-ray DVD-film til harddi

Leawo Blu-ray kopieringering er et enkelt klik smart værktøj til Blu-ray HD video fans til at kopieringere og sikkerhedskopieringere Blu-ray DVD-film til harddisken. Den indeholder avanceret replikeringsteknologi, som giver dig mulighed for at kopieringere Blu-ray-film fra disk til filmappe, disk til ISO-billede, endda disk til disk gennem 1: 1-duplikering. Dette Blu-ray-kopieringmaskine kan dekryptere og kopieringere de mest populære Blu-ray og DVD-diske i dag. Det er i stand til at fjerne forskellige kopieringbeskyttelser af dine kommercielle Blu-ray-diske med AACS, BD +, og også at kopieringere dvd'er med CSS-beskyttelsesmekanisme. Desuden er det med den fremragende evne til at kopieringere 3D Blu-ray-film, men alligevel beholde den originale levende 3D-effekt. Hurtigt i duplikeringshastighed kan dette handy Blu-ray backup-program spare din anstændige tid og kræfter, så du kan gemme din Blu-ray DVD på et sikkert sted og nyde Blu-ray-film på computeren til dit store indhold. Nøglefunktioner i Leawo Blu-ray kopieringering: 1. Backup Blu-ray / DVD til Blu-ray / DVD-disk, filmappe og ISO-billedfil 2. Forskellige indgange understøttes som Blu-ray / DVD-disk, filmappe og ISO-billedfil 3. Støtte fuldt ud for at kopieringere 3D Blu-ray-film med originale levende 3D-effekter. 4. kopieringer BD-50 til BD-25 eller DVD-9 til DVD-5 til komprimering med tabsfri kvalitet. 5. Dekrypter Blu-ray-diske med AACS eller BD + -beskyttelse og DVD-disk med CSS-beskyttelse 6. Perfekt 1: 1 disk til disk-duplikering uden kvalitetsforløb 7. Støtte til valg af udgangskopieringeringstilstand fra Fuld film, hovedfilm og brugerdefineret tilstand 8. Udgang undertekster og lydvalg tilgængelige i Main Movie og Brugerdefineret tilstand 9. Indbygget afspiller til forhåndsvisning af kildefiler, når du vælger hovedfilm og brugerdefineret tilstand 10. Hurtig Blu-ray / DVD-kopieringhastighed, der sørger for stor besparelse af din tid og energi.
;

Avast Virus Definitions 2017-05-16 is licensed as for the Win2000, Windows XP, Windows 7 x32, Windows 7 x64, Windows 8, Windows 10, WinServer, WinOther, Windo operating system / platform. Leawo Blu-ray Kopiering is provided as a free download for all software users (Freeware).